REZZ s.r.o. - Váš partner pre MAGNETY RSS


ZVIDITEĽNITE SVOJU ZNAČKU S MAGNETICKÝMI PÁSKAMI MATCH MAG

Samolepiaca magnetická páska Match MAG
V ponuke našej spoločnosti nájdete aj samolepiace magnetické pásky Match MAG A/B. V tomto článku vám priblížime ako fungujú a ako sa dajú šikovne využiť na reklamu či propagáciu značky alebo obchodu.
MatchMag MAGNETICKÉ PÁSKY A/B umožňujú veľmi jednoduchým spôsobom  spájať rôzne grafiky, krabičky, obaly, kryty skladacích reklamných panelov alebo výstavných stojanov či bannerov. Pásky sa vyrábajú v dvoch rôznych šírkach 12,7mm a 25,4mm a každá šírka má 2 varianty - A alebo B. Tieto varianty dokonale priliehajú na seba bez posunu a preto je možné aj kombinovať rôzne šírky pások.
                              

TU objednáte
                                                                                              
Vďaka tomuto prevedeniu magnetickej pásky dokážete ušetriť veľa času a námahy pri snahe magnetovať obyčajnú magnetickú pásku. Samolepiace magnetické pásky Match MAG A/B sú skvelým riešením keď je potreba spojiť alebo priložiť presne a bez posunu reklamné predmety ako sú spomínané bannery, plagáty a pod.
                                                                              
VĎAKA SAMOLEPIACIM MAGNETICKÝM PÁSKAM MATCH MAG DOKÁŽETE RÝCHLO, EFEKTÍVNE A NAJMÄ PRECÍZNE UMIESTNIŤ VAŠU REKLAMU NA VIDITEĽNOM MIESTE BEZ STAROSTÍ.
                                                                                            
VO VŠEOBECNOSTI - Vlastnosti magnetickej pásky sú zhodné z vlastnosťami magnetickej fólie. Je pružná, ohybná, ľahko strihateľná, odolná voči poveternostným vplyvom a teplote (-26°C až +70°C). Magnetická páska odoláva tiež zriedeným kyselinám a lúhom. Samolepiaca vrstva na nemagnetickej strane umožňuje použitie na podklady ako plasty, drevo, kov, papier, keramiku a pod.
                                                                                                                            
Samolepiaca magnetická páska sa využíva na mnoho spôsobov či už v oblasti priemyselnej výroby, či skladového hospodárstva pre označovanie ale aj na marketingové účely v reklamnom priemysle pre pop-upové steny či na výrobu reklamných predmetov a suvenírov, v neposlednom rade možnosť využitia je aj v školstve ako súčasť učebných pomôcok a pod.
Celú ponuku pre samolepiace magnetické pásky Match Mag A/B si môžete
pozrieť TU.    článok: ADAMS (2018). Magnet receptive foil tape makes it easy to use magnets in displays or signage, Adams Magnets              preklad do SK: REZZ s.r.o.
 
Zobraziť v blogu: