REZZ s.r.o. - Váš partner pre MAGNETY RSS


O nás

Patríme medzi lídrov na trhu v oblasti magnetických materiálov a magnetických systémov akéhokoľvek druhu či funkčnosti. Sme úspešná a stabilná spoločnosť založená v Trenčíne a pôsobíme na slovenskom a českom trhu už od roku 2009. Máme radu dlhoročných spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám neustále vracajú.

Naším cieľom je dodávať a zabezpečovať pre našich zákazníkov produkty a riešenia tej najlepšej kvality, v čo najkratšom čase a ruka v ruke s vysokou kvalitou služieb a komunikácie s našimi klientmi. Záleží nám na osobnom prístupe ku zákazníkom a robíme všetko pre to, aby sme Vám na základe poradenstva v oblasti magnetických materiálov a systémov dodali produkty na mieru vhodné pre činnosti a potreby práve Vašej firmy.
V našom portfóliu, ktoré neustále rozširujeme Vám ponúkame množstvo produktov týkajúcich sa magnetických materiálov či systémov pre použitie v priemyselnej výrobe, na podporu každodenných firemných operácií ale aj pre využitie v reklame či marketingu.

V kategórií PRUŽNÝCH MAGNETOV Vám ponúkame najširší sortiment magnetických fólií a magnetických pások na trhu. Vybrať si môžete nielen spomedzi štandardných, bielych či samolepiacich magnetických fólií, ale aj z ponuky špeciálnych anizotropných magnetických fólií rôzneho druhu a využitia. Taktiež Vám vieme ponúknuť magnetické pásky so samolepiacou vrstvou biele či štandardné hnedé, a takisto magnetické pásky typu „Match Mag“ A/B pre použitie súčasne.

Dodáme Vám širokú škálu MAGNETICKÝCH METARIÁLOV v rôznych tvaroch, veľkostiach a povrchových úpravách. Ponúkame neodymové magnety, feritové magnety, SmCo (Samarium Cobalt) magnety ale aj mimoriadne množstvo magnetických prvkov, či už valcových, plochých alebo s gumovým obalom, so stredovým závitom, závitovým púzdrom alebo bez.

Dá sa povedať, že najdynamickejšou skupinou produktov z našej ponuky sú MAGNETICKÉ SYSTÉMY. Neustále Vám prinášame magnetické systémy s využitím najnovších technológií dostupných na svetovom trhu. Dodáme Vám magnety pre manipuláciu, ako sú bremenové alebo elektro-permanentné magnety, takisto magnety na upínanie pre brúsenie, frézovanie a sústruženie pracovných kusov, a v neposlednom rade demagnetizéry a odmagnetovače či separačné magnety rôznych typov.

Z ponuky ZÁVITOREZOV môžete vyberať zo systémov pneumatických, elektrických či hydraulických, vrátane noviniek s vyžitím najnovších technológií v oblasti rezania závitov.